KatolikChatolic

petak, 09.02.2007.

MOLITVA SV. MARTE

Prepravljena, kako ju treba moliti:

MOLITVA SV. MARTE


O, Sveta Marto, ti divna ženo! Tebi se utječem u mojim nevoljama i uzdam tvojoj pomoći u mojim iskušenjima. Ponizno te molim da me utješiš u mojim brigama i teškoćama .
Po velikoj radosti koja ti je ispunila srce kad si u svom domu u Betaniji pružila utočište Spasitelju svijeta, molim te zagovaraj moju obitelj da sačuvamo Boga u svojim srcima i da budemo pošteđeni oskudice, a osobito te molim za milost( tu kažemo nakanu na koju molimo.)

Izmoli: Oče naš...
Zdravo Marijo...
Slava Ocu...
I 3x «Sveta Marto moli za nas».

(zazive i molitvu savršenog pokajanja možemo dodati i moliti, jer su korisni za dušu).

Duhovni savjet: I ne zaboravimo da naša molitva nije prvenstveno ono što izgovaramo, nego naš život kako ga pred Bogom živimo. Misaona ili izgovorena molitva je samo zalijevanje duše da ne uvene, baš kao i vode cvijetu da živi.

09.02.2007. u 21:28 • 0 KomentaraPrint#

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.


Komentari da/ne?

Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv

Opis bloga

O svemu, iz katoličkog aspekta, u današnjem svijetu
All About The Chatolic Life in Our World Today

Isuse Blaga i Ponizna Srca, Učini srce moje po Srcu Svom!

Čitajte na ovoj stranici:
Nejasnoće oko listića koji kruži Zagrebom: MOLITVA SVETOJ MARTI!
Gospina krunica
...

Dragi čovječe dobre volje, dobrodošao i hvala što si nas posjetio!

Kao svaki pristojan i dobronamjeran domaćin, dobro je upoznati svakog gosta o mjestu gdje je došao!

Nemamo mi neke posebne uvjete, naš cilj je zajednica bližnjih, jedina želja ili zamolba nas domaćina je da shvatiš kako je ovo stranica ili prostor vjernika kršćana katolika, zato te molimo da kao dobrodošao gost ovog našeg prostora, to poštuješ!

Slobodno se pridruži sa svojim iskrenim razmišljanjima, komentarima, pričama ili svjedočanstvima, ali, opet zamolba, da se u istim poštuju, bar, načela dobrog odgoja, pristojnosti, morala i etike, koji su utkani u našu Vjeru, a vjerujem i svim ljudima dobre volje također bliski i poznati iz opće kulture!

Ovo je prostor za komunikaciju među ljudima dobre volje, pod domaćinstvom vjernika-katolika! Otprilike, kao da ste nekim razlogom došli u dobronamjerni posjet neznancu ili znancu u kuću, dom, a znate da je on vjernik katolik!

Ovdje bismo željeli progovarati i razmatrati o svemu pozitivnom, kreativnom, osobnošću bogatom u našem životu inspiriranom Duhom Svetim, koji nam je, pojednostavljeno, od Gospodina Milošću Dan kao Istina, Nada i Put u Vječni Život.

Iskreno, vaš domaćin